Webstedets logo

Bliv medlem af Frederiksværk Handel

Hvis du vil have en attraktiv, stærk og levende bymidte så er det en god ide at blive medlem af Frederiksværk Handel.
Alle som bor i, har virksomhed i, eller på anden måde bruger Frederiksværk har fordele af, at bymidten har et bredt udbud af produkter og service funktioner.
 
Vi har altid plads til nye medlemmer der vil være med til at styrke handels- og erhvervslivet i Frederiksværk og omegn. Brug uforpligtigende formularen nedenfor til at kontakte os.

Bedre forhold for erhvervslivet

Vores mål er at forbedre rammerne for at drive virksomhed i Frederiksværk. Vi har løbende dialog med kommunen for at samarbejdet fungerer så godt som muligt og så bymidtens interesser prioriteres og varetages i administrationen. Vi har fokus på at borgerne i Halsnæs opdateres om hvad Frederiksværk bymidte tilbyder, og giver dem mulighed for at komme med input og synspunkter til hvad bymidten kan gøre for at blive endnu mere aktiv.

Mere liv i byen

Foreningen arbejder målrettet på at skabe mere liv i Frederiksværk. Foreningen er arrangør af eller med på arrangementer som Kanonfredag, juleudsmykning, juletræstænding, fastelavn, påske events, lyserød lørdag, markedsdage mm. Vi søger fonde om bidrag til udviklingsprojekter, events mm. Men det er klart at jo flere medlemmer vi er i foreningen des mindre afhængige er vi af fondsmidler for at kunne gennemføre events.

Samarbejde

Vi samarbejder, deler erfaringer, gode ideer og påvirker politikere og interesse- organisationer sammen med andre byer gennem medlemsskabet af Cityforeninger ApS. De andre byer er Thisted, Horsens, Grenaa, Nykøbing-Falster, Brande, Silkeborg, Herning og Aabenraa.

Foreningen

Alle personer som er engagerede i Frederiksværk Handel arbejder uden at få honorar. Det gælder for både bestyrelse og menige medlemmer.

Mange af foreningens aktiviteter koster penge at gennemføre, og vi håber du efter at have læst ovenstående har lyst til at blive en del af Frederiksværk Handel der kan bruge støtte både i kraft af økonomiskle midler, men også i kraft af nye ideer og hjælp ved afviklingen af events.
Du er naturligvis velkommen til at kontakte et af bestyrelsesmedlemmerne hvis du har spørgsmål og kommentarer.