Vi er i alt 56 medlemmer.

Åbningstider

Mandag til torsdag kl. 9.30-17.30

Fredag kl. 9.30-18.00

Lørdage kl. 9.30-14.00

Nogle butikker har differentierede åbningstider

 

     FACEBOOK


Her listes alle foreningens butikker
Her listes foreningens udvalg af spisesteder m.m.
Her listes foreningens udvalg af oplevelser m.m
Her listes foreningens udvalg af Service/liberale erhverv.
 


lørdag den 29-06-2019 (uge 26)

Folkedans

Folkedanser i gaden kl 11


Aktivitetskalender


Kanonfredag >> læs mere
Folkedans >> læs mere
Foreningerdag. >> læs mere
Græskarskæring >> læs mere


Idébank

Har du forslag til denne hjemmeside, arrangementer eller andet som vedrører forretningslivet i Frederiksværk, så skriv dit indlæg herunder!
Dit forslag sendes til foreningen og vil blive vist her på siden.
Foreningen forbeholder sig retten til at fjerne dette forslag, hvis det ikke er relevant eller på anden måde ikke skal vises.Indkommende forslag:

Dato: 18-06-2019
Fra: Industrimuseet Frederiks Værk

Kanonfredag skydes traditionen tro i gang med et brag på plænen foran Krudtværksmuseet kl. 11. De flotte historiske soldater marcherer i byen kl. 12.15, 14.15 og 16.15. Ind imellem skydes der med musketter på selve museet.

Dato: 27-12-2018
Fra: JG Hansen

Biler og knallerter ud af gågaden tak. Vi har været her oppe hele julen og i sommers og der har ikke været så mange biler og knallerter i gågaden som nu. Det er blevet helt ekstremt og fjerner hyggen ved en slentretur og gør gaden decideret farlig for børn der kan komme løbende ud af porte mv. foran biler og scootere. Hvor pokker er forældrene til ungerne på scootere henne og hvorfor er der ingen butiksansatte der gør noget, forklarer at det er en gågade til dem der kører igennem som det passer dem. I andre byer går personale fra flere butikker ud og forklarer at det ikke tolereres at der køres, der tages et billede hvis situationen spidser til og så sker det som regel ikke igen. Måske handelsforeningen skulle tage en snak med pizzariaerne til en start da det typisk er dem der tiltrækker kunder i bil og på scooter. Skulle en gågade ikke være et trygt og hyggeligt sted at færdes til fods?