Vi er i alt 65 medlemmer.

Åbningstider

Mandag til torsdag kl. 9.30-17.30

Fredag kl. 9.30-18.00

Lørdage kl. 9.30-14.00

Nogle butikker har differentierede åbningstider

 

gavekort
     FACEBOOK


Her listes alle foreningens butikker
Her listes foreningens udvalg af spisesteder m.m.
Her listes foreningens udvalg af oplevelser m.m
Her listes foreningens udvalg af Service/liberale erhverv.
 


fredag den 29-06-2018 (uge 26)

Kanonfredag


Aktivitetskalender
Idébank

Har du forslag til denne hjemmeside, arrangementer eller andet som vedrører forretningslivet i Frederiksværk, så skriv dit indlæg herunder!
Dit forslag sendes til foreningen og vil blive vist her på siden.
Foreningen forbeholder sig retten til at fjerne dette forslag, hvis det ikke er relevant eller på anden måde ikke skal vises.Indkommende forslag:

Dato: 23-10-2018
Fra: Annemette H Andersen

Jeg har følgende forslag til tomme butikker. 1. den gamle ALDI - en H&M butik ? 2. den gamle MENY - en bowlingbane ? Begge vil trække folk til byen samt give flere arbejdspladser. Derudover vil færre (måske) valfarte til Hillerød eller Frederikssund eller købe online, hvis H&M er her i byen

Dato: 13-06-2018
Fra: Industrimuseet Frederiks Værk/Krudtværksmuseet

Industrimuseet deltager med arrangementer på KANONfredag Museet har gjort det til en tradition at skyde KANONfredag igang allerede om formiddagen kl. 11. De historiske soldater møder op i fuld udrustning og affyrer kanonen hver time dagen igennem. Børnene kan deltage i konkurrencen "Find en kanon & vind en kanon". Desuden arrangeres en særlig byvandring "Fra kanon til kanon". Vi håber på, at museets aktiviteter kan blive omtalt i det samlede program samt i forbindelse med Handelsforeningens pressemeddelelse. Yderligere information på indmus.dk eller mobil 2912 0490.